Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs

 

Időpont Utazás Elhelyezés Ellátás
november 28.-29. luxus autóbusszal Hotel *** reggeli
december 19-20. luxus autóbusszal Hotel *** reggeli

 

Program
 

1. nap

Találkozás 6:45-kor a Centrum melletti parkolóban, indulás 7:00-kor, utazás rövid pihenőkkel. Érkezés dél körül Fertődre, ahol a híres fertődi Eszterházy-kastélyt tekintjük meg, mely Magyarország egyik kiemelkedő turisztikai látnivalója. Karácsonyi hangulat, mézeskalács-és teaillat fogad minket. Ezután Rusztra utazunk, ahola Fertő táj és Burgenland egyik legromantikusabb adventi vásárának felfedezésében lehet részünk. Ruszt központi terén a Rathausplatzon találhatóak az adventi kunyhók. Városnéző séta keretén belül megnézzük az óvárost, a városházát és a halásztemplomot is. Este szállások elfoglalása.

 

2. nap

Reggeli után utunkat Baden bei Wienbe folytatjuk, a kaszinójáról és gyógyvizéről ismert városba, mely Bécs déli előkelő elővárosa. Sétálunk a hangulatos Fő téren, és a város szívében található, gyönyörű Kurparkban. Megnézzük az elegáns Casino Badent is. A város itt is adventi fényekben tündököl. Ezután Bécsbe utazunk, ahol először egy buszos városnézés keretében megismerkedünk az osztrák főváros nevezetességeivel, híres épületeivel. Ezután felfedezzük a leghangulatosabb karácsonyi vásárok egyikét Spittelbergen, ahol számos kiállító, kézművesek, forralt bor, puncs és faszénen sült krumplilángos várja az idelátogatókat a romantikus, zegzugos utcákon. A világörökség részét képező schönnbrunni kastélyhoz is ellátogatunk, ahol a kastély előtt szintén nyüzsgő adventi vásárban találjuk magunkat. Délután már karácsonyi hangulatban indulunk haza, Miskolcra a késő esti órákban érkezünk.

 

Részvételi díj: 29.900Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a buszos utazás, szállás, reggeli és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a biztosítás és a belépőjegy árakat!

 

Belépők:

A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek, kismértékben változhatnak!


Felszállási helyek
Autóbuszaink Miskolcról, a Centrum mögötti parkolóból indulnak. Irodánk felszállási lehetőséget biztosít a menetirányba eső helyeken. Foglaláskor kérjük válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra. 
Ülőhelyek
Lehetőség van az autóbuszon fix ülőhely vásárlására. Ennek összege 1.500 Ft/fő. Egyéb esetben az ültetés a jelentkezések és a befizetések sorrendjében történik. 
Útlemondási biztosítás
Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Ennek megkötése nem kötelező. A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Minden Ft-ban fizetett összeg 3 %-a.
Betegség-baleset-poggyász biztosítás
Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításáról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak. A biztosítás díja minden program esetében 430 Ft/fő/nap. 
Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs Advent a Fertő-tavon innen és kicsit túl: Fertőd, Ruszt, Baden, Bécs